Aktualno

Sprememba trase linije 18L

Od 1. 2. 2020 dalje ima linija 18L nekoliko spremenjeno traso in sicer v smeri končnega postajališča na Litostrojski cesti je zadnje izstopno postajališče na Litostrojski cesti (št. postajališča 803052, kjer ustavljajo linije 3, 3B, 8 in 18). Končno postajališče na Litostrojski cesti (št. postajališča 803053) je "UKINJENO". Vstopno postajališče linije 18L v smeri Kolodvora se nahaja na Litostrojski cesti (št. postajališča 803051, kjer prav tako ustavljajo linije 3, 3B, 8 in 18).

 

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.