Aktualno

Spremenjeni vozni red na liniji 15

Spoštovani potniki.

Obveščamo vas, da bo od ponedeljka, 25.maja 2020 na liniji 15 (Stanežiče – Medvode -Sora) začel veljati spremenjen delavniški vozni red. Spremenjen bo odhod iz Sore iz 7.30 na 7.39 uro, ter odhod iz Stanežič iz 8.10 na 8.18 uro . Vsi ostali odhodi ostanejo nespremenjeni.

Spremenjen vozni red si lahko ogledate na povezavi: http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi, izbira linije, zavihek " v pripravi''.

Zaradi spremembe prometnega režima na Celovški cesti (Vižmarje), linija 15  ne ustavlja več na postajališču »Vižmarje« v smeri »Sora«. Najbližje postajališče je Kosmačeva.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.