Aktualno

Spremenjeni vozni redi linij 19B in 19I, ter lokalnih linij na območju IG-a

Spoštovani potniki, 

od ponedeljka, 23. septembra 2019 bo začel veljati spremenjen vozni red na linijah 19B in 19I. Spremenjene vozne rede si lahko ogledate na povezavi: https://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi zavihek "v pripravi".

Prav tako je spremenjen vozni red na navezovalnih linijah po dolini Ig-a in v smeri Zapotoka. Vozne red si lahko ogledate v zavihku "v pripravi". https://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi-medkrajevni-potniski-promet/vozni-redi-v-pripravi.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.