Aktualno

Spremenjeni vozni redi linij LPP

Spoštovani potniki,

 

od 4. februarja 2019 bodo v mestnem potniškem prometu pričeli veljati spremenjeni delavniški vozni redi in sicer na linijah: 1, 2, 3 in 3B, 5, 6, 7 in 7L, 8, 9, 11 in 11B, 20 in 21.

Od petka, 1. februarja 2019 bo sedanji odhod linije 25 iz Zadobrove ob 5.00 uri, prestavljen na 4.55 uro. Spremenjen vozni red bo tudi od sobote, 9. februarja 2019 na liniji 6, kjer bo pričel veljati spremenjen »sobotni« vozni red.

 

Nove vozne rede si lahko ogledate na povezavi: http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi  zavihki "v pripravi".

 

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.