Aktualno

Spremenjeni vozni redi na linijah 2 in 3G od 1. decembra ter na linijah 13, 15, 30 in Ig od 3. decembra 2012

Obveščamo vas, da bo od sobote  1. decembra 2012, začel veljati spremenjen sobotni in nedeljski na  liniji 2.  Prav tako bodo s ponedeljkom, 3.12.2012, spremenjeni delavniški vozni redi na linijah 13, 15 in 30.

Zaradi uskladitve prestopov z linijo 19 I bo s ponedeljkom, 3.12.2012, spremenjen tudi vozni red na liniji Ig - Iška Loka - Iška Vas - Ig. Sprememba od 1.12.2012 bo tudi na liniji 3G, kjer bo ob delavnikih in sobotah dodan odhod ob 0.15 uri iz Bežigrada,

Vozne rede si lahko ogledate v rubriki Vozni redi mestnega potniškega prometa - redni.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.