Aktualno

Spremenjeni vozni redi od 26.10. do 1.11.2015

Obveščamo vas, da bodo od 26.10. do 30.10.2015 veljali počitniški vozni redi. Vozni redi na linijah 3, 3B, 3G, 6B, 15, 18, 18L, 19I, 19B, 25, 27, 28, 29 in 30 ostanejo nespremenjeni.

31.10. in 1.11. 2015 bodo na linijah, katere sicer obratujejo ob nedeljah, veljali posebni vozni redi, razen na linijah 3 in 27K, kateri bosta obratovali po nedeljskih voznih redih.
Dodatno bosta obratovali še liniji 21 in 24.

Vsa odstopanja od rednih voznih redov si lahko ogledate v Vozni redi - posebni.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.