Aktualno

Spremenjeni vozni redi v času jesenskih šolskih počitnic

Obveščamo vas, da bodo v času jesenskih šolskih počitnic od 28. do 30. oktobra 2019, veljali počitniški vozni redi, z izjemo linij 3G, 15, 24, 26 in 30, katere bodo obratovale nespremenjeno po zimskih voznih redih.

V času praznikov 31. oktobra in 1. novembra 2019, bodo avtobusi na linijah mestnega potniškega prometa, obratovali po posebnih voznih redih, kar pomeni, da bodo intervali pogostejši, razen na linijah: 1B, 3, 3G, 6B, 19I, 19B, 25 in 27K, katere bodo obratovale po obstoječih nedeljskih voznih redih. Prav tako bodo obratovale linije 11B, 18, 18L, 21 in 22, katere ob nedeljah ne obratujejo. Liniji 12 in 12D  bosta delno spremenjeni in bosta obratovali mimo Žal v obeh smereh.

Počitniške in posebne vozne rede si lahko ogledate na povezavi: http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi zavihki "počitniški" oz. ‘’posebni’’.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.