Aktualno

Spremenjeno končno postajališče Škofljica - 3B

V času izvajanja rekonstrukcije in gradnje javne infrastrukture na obračališču Škofljica je linija 3B, z dnem 13. 5. 2019, speljana na obvozno traso v smeri Škofljica avtobus ustavi na začasnem postajališču pri gasilskem domu, kjer potniki izstopijo in nato avtobus prazen nadaljuje vožnjo po Kočevski cesti do bencinskega servisa Petrol, kjer obrne in se prazen vrača do obračališča Škofljica, kjer je ob desni strani Kočevske ceste urejeno novo začasno postajališče. Na tem postajališču poteka tudi izravnava voznega časa.

Prav tako je na teh postajališčih omogočen prestop potnikov iz linij MLP št. 82, 83, 84 in 85 na linijo 3B in obratno.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.