Aktualno

Storitev na klic: Grosupeljski Zapeljivci

Spoštovani potniki,

dobra praksa, ki se je leta 2009 začela v Ljubljani se uspešno širi in tudi Občina Grosuplje je od včeraj naprej bogatejša za storitev prevoza na klic, imenovana Grosupeljski Zapeljivec.
Storitev na klic je namenjena predvsem starejšim ter gibalno in senzorno oviranim starejšim osebam in njihovim spremljevalcem.
Grosupeljski Zapeljivec bo povezoval kar 18 pomembnejših točk v mestu Grosuplje; med njimi najdemo upravno enoto, zdravstveni dom, tržnico, dom starejših, občino Grosuplje, trgovine, mestno knjižnico ter cerkev.

Storitev na klic je brezplačna. V primeru morebitnih vprašanj, zanimanja za potek vožnje ali pa naročilo vožnje lahko Zapeljivce pokličete na telefonsko številko 070 777 830.

Delovni čas:

  • Delavnik od 7.00 do 15.00
  • Sobota, nedelja in prazniki od 6.00 do 13.00

Občini Grosuplje čestitamo ob uvedbi storitve Grosupeljski Zapeljivec. Ker bodo za prevoz skrbeli izkušeni vozniki Ljubljanskega potniškega prometa verjamemo, da bo storitev tako uspešna, kot je v Ljubljani. Župan Grosuplja, dr. Peter Verlič je ob 10. obletnici linije 3G v svojem nagovoru povedal, da kratica LPP pomeni » Ljubljana Povezuje Prijatelje«. Temu sloganu pritrjujemo ter smo veseli, da si občini med seboj pomagata ter se povezujeta.