Aktualno

Študenti in dijaki

Obveščamo vas, da bomo s podaljševanjem statusov in prodajo subvencioniranih vozovnic predvidoma pričeli v zadnjem tednu avgusta. Točen datum bomo objavili, ko bo Ministrstvo za infrastrukturo odobrilo podaljševanje statusov in prodajo subvencioniranih vozovnic.

 

Delovni časi

  • Potniški center LPP na Slovenski cesti 56 je odprt vsak delavnik od 8.00 do 15.30.  Od 25. 8. 2021 do 8.10.2021 bo Potniški center LPP odprt od 7. do 19. ure. Ob sobotah, 28. 8. 2021, 4. 9. 2021,25. 9. 2021 in 2. 10. 2021,  pa od 7. do 13. ure.
  • Avtobusna postaja Ljubljana – vsak dan od  6. do 20. ure
  • PAV Vrhnika, Cankarjev trg 4 – vsak delavnik od 9. do 17. ure, in vsako prvo in zadnjo soboto v mesecu, od 9. do 12. ure

Podaljševanje statusov za novo šolsko leto v upravni stavbi LPP-ja na Celovški cesti 160 in na Tehničnih pregledih ni mogoče.

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.