O družbi

Tekmovalno uspešen mesec maj za naše društvo KD - LPP

Dne 21. 5. 2017 je v Pesnici pri Mariboru potekalo DP v cestnem kolesarstvu za amaterje.
Kolesarji so se pomerili na krožni vožnji, s krogom, dolgim 17 kilometrov. Ženske A in B ter masterji E in F so prevozili dolžino treh krogov, ženske C in masterji G, H in I pa dolžino dveh krogov. Trasa je bila zahtevna s precej strmim klancem in slabim cestiščem.

Državnega prvenstva sta se tokrat udeležila dva naša člana, ki sta dosegla lepe rezultate v svojih kategorijah.

V kat. Master - G je Anton Kozjek dosegel 5. mesto.

V kat. Master - E je Milan Černigoj dosegel 3. mesto in osvojil prve stopničke za naše društvo na državnih prvenstvih.

To je rezultat trdega dela in veliko vloženega truda v treninge, pa tudi pomoč našega sponzorja – LPP – ki nas podpira pri startninah in nakupu športne opreme.

Na naslednjih tekmovalnih maratonih se nam bodo pridružili tudi ostali naši tekmovalci, tako da bomo v še večjem številu zastopali naše društvo, da razgibamo ostale naše zaposlene in zunanje člane našega društva.

Treba je pohvaliti tudi ostale člane, ki so bili ta vikend zelo aktivni in so se udeležili različnih maratonov v sklopu Slovenija kolesari.

Kolesarjenje poveča srčni utrip, s čimer srce aktiviramo in ga pripravimo do aktivnejšega delovanja. Redno ukvarjanje z aktivnostjo pomeni zmanjšanje možnosti infarkta za kar 50%.

 

V nedeljo, 14. 5. 2017, so se na 11. VN občine Komenda v dveh štartih pomerili masterji, amaterji in ženske. Proga je bila krožna, dolga 3,3 kilometra, z dodatnimi 300 metri do cilja. Mlajše kategorije masterjev in amaterji so prevozili 18 krogov, ženske in bolj izkušeni kolesarji, ki so štartali prvi, pa 12 krogov.

VN občine Komenda je našemu društvu prinesla ponovno stopničke.

Na tretje mesto v kat. Master - E se je uvrstil Milan Černigoj.

Anton Kozjek v kat. master - G pa je dosegel 6. mesto.

Čestitke vsem za odlično dirkanje, tekma se je začela v zelo hitrem tempu, ki se je med dirko še stopnjeval. Povprečna hitrost na dirki je bila 40 km/h.

Gremo naprej!

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.