O družbi

UCI Svetovno prvenstvo

V mestu Varese v Italiji poteka svetovno kolesarsko prvenstvo kategorij amater in master, kjer sodelujejo tudi člani našega društva. Na četrtkovem kronometru so se naši trije tekmovalci odlično odrezali in pokazali, da so blizu svetovnega vrha.

Odlično vožnjo je prikazal Borislav Skubic, ki se je uvrstil na 9. mesto v kat. s časom 32:17.
Janez Debeljak se je uvrstil tik pod deseterico na 12. mesto s časom 32:12.
V zelo močni kategoriji 50+ je Milan Černigoj pristal na 34. mestu od 87 v kategoriji s časom 32:01.

Fantje so se potrudili maksimalno in smo z njimi lahko zelo zadovoljni in smo lahko ponosni, da sta Janez in Borislav zastopala slovensko reprezentanco.

Čestitke vsem fantom.


Več v objavi na Prijavim.Se

Datoteke
PDF icon Rezultati - Generalno TT Kronometer SP-UCI 2018 [pdf | 203,7 KB]
PDF icon Rezultati kat. 50/54 TT Kronometer SP-UCI 2018 [pdf | 136,3 KB]
PDF icon Rezultati kat. 55/59 TT Kronometer SP-UCI 2018 [pdf | 130,6 KB]
PDF icon Rezultati kat. 60/64 TT Kronometer SP-UCI 2018 [pdf | 130,4 KB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.