Aktualno

Ukrajinski begunci

Spoštovani potniki,

obveščamo vas, da je MZI 31. 8. 2022 na podlagi odstavka 68. člena Uredbe o načinu izvajanja gospodarske javne službe javni linijski prevoz potnikov v notranjem cestnem prometu, o koncesiji te javne službe in o ureditvi sistema enotne vozovnice (Uradni list RS, št. 109/21, 181/21, 54/22 – ZUJPP in 56/22) in Sklepa o uvedbi brezplačnih vozovnic za ukrajinske begunce št.: 010-37/2019/49 z dne 4. 3. 2022 v vlogi organa JPP izdal spremembo sklepa o uvedbi brezplačnih vozovnic za ukrajinske begunce.

Ukrajinski begunci, ki se izkažejo z originalnim ukrajinskim potnim listom ali osebno izkaznico (in ne s fotokopijo), potujejo z vozili javnega potniškega prometa brezplačno. To velja tako za prevoz na mestnih, kot tudi medkrajevnih linijah.

Novi sklep velja do vključno 3. 3. 2023 oziroma do preklica, kar nastopi prej.

Datoteke
PDF icon novi_sklep_ukrajinski_begunci.pdf [pdf | 33,5 KB]
PDF icon sklep_o_uvedbi_brezplacni_vozovnic_z_ukrajinske_begunce.pdf [pdf | 222,6 KB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.