Aktualno

Urbana tudi na železniških postajah po Sloveniji

Enostaven in hiter nakup vozovnice za kombinirani prevoz

Odslej je moč kupiti Urbano - mesečno vozovnico za mestni potniški promet LPP - tudi na železniških postajah po Sloveniji

Dijaki in študenti, imetniki abonentskih vozovnic za vlak, lahko odslej na železniških postajah kupijo tudi mesečno vozovnico za mestni potniški promet LPP, Urbano.

Mesečno vozovnico Urbana je treba le prvič kupiti oziroma podaljšati status za tekoče leto na Potniškem centru LPP v Ljubljani, nato pa jo lahko dijaki in študentje kupijo tudi na železniških postajah. Na omenjenih prodajnih mestih lahko – poleg mesečne – kupijo ali napolnijo tudi vrednostno kartico Urbana.

Prodajna mesta za nakup kartic Urbana so

Celje, Hrastnik, Jesenice, Koper, Kranj, Ljubljana, Litija, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Nova Gorica, Pragersko, Postojna, Ptuj, Sevnica, Sežana, Škofja Loka, Trbovlje, Zagorje in Zidani Most. 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.