Aktualno

Uvedba brezplačnih vozovnic za ukrajinske begunce

Spoštovani potniki, 

vsem ukrajinskim beguncem, ki bodo na našem Potniškem centru LPP na vpogled predložili:
- izkaznico osebe z začasno zaščito v Republiki Sloveniji,
- pisno odločbo o priznanju začasne zaščite v Republiki Sloveniji in ukrajinski potni list ali osebno izkaznico,
- pisno odločbo o priznanju statusa begunca v Republiki Sloveniji in ukrajinski potni list ali osebno izkaznico,
bomo za brezplačno vožnjo na linijah mestnega potniškega prometa izdali terminsko kartico Urbana z naloženo vozovnico, ki bo veljala do preklica oziroma največ do 4. 3. 2024.

Od 1. 4. 2023 bo vožnja z mestnimi avtobusi za ukrajinske begunce mogoča le, če se bodo na avtobusu validirali s kartico Urbana.

Hvala za razumevanje.

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.