Aktualno

Uvedba začasne šolske linije na območju Črnovaške ceste

Zaradi del na Črnovaški cesti je linija 19 B začasno ukinjena, s 1. septembrom 2021 pa začasno uvajamo šolsko linijo OŠ Prule/OŠ Oskarja Kovačiča – Lipe – Hauptmanca – OŠ Prule/OŠ Oskarja Kovačiča, na kateri bodo avtobusi vozili  po obvozni trasi po Brglezovem štradonu. S tem bomo otrokom, ki obiskujejo OŠ Oskarja Kovačiča in OŠ Prule, zagotovili prevoz do šole in domov.

Omenjeno šolsko linijo bodo lahko uporabljali tudi ostali potniki, ki potujejo proti Ljubljani in nazaj, kar pomeni, da bodo lahko vstopili na šolski avtobus, ki bo vozil po voznem redu, ki ga najdete v priponki spodaj.

Datoteke
PDF icon vozni_red_os_oskarja_kovacica.pdf [pdf | 288,3 KB]
PDF icon vozni_red_os_prule.pdf [pdf | 282,6 KB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.