Aktualno

Več sobotnih odhodov z linijo 60 (Ljubljana - Vodice) - od 1.12.1013

Na pobudo občanov občine Vodice in mnogih potnikov, ki so privzeli LPP linijo 60 za svojo, se je občina Vodice kar najhitreje uskladila z Ljubljanskim potniškim prometom glede odhodov sobotnih avtobusov linije 60. Od 1.12.2013 dalje bo tako ob sobotah na željo potnikov iz Občine Vodice več odhodov; le ti bodo tudi v bolj zgodnjih urah.

 

Prvi odhod v smeri Ljubljane bo tako že ob 5. uri iz Sela in ob 5.08 uri iz Vodic; v Ljubljano bo avtobus prispel ob 5.40 uri.

 

Zadnji popoldanski avtobus v smeri Ljubljane (hitra linija s postajališči Selo, Šmartno, Šentvid do Ljubljane) bo iz Sela startal ob 13.41 uri, iz Šmartnega pa 13.49 uri.

 

Prvi jutranji avtobus iz Ljubljane v smeri Selo pri Vodicah (hitra linija s postajališči Ljubljana, Šentvid, Šmartno, Selo) bo iz Ljubljane proti Vodicam startal ob 5.40 uri, iz Šentvida ob 5.51 uri in iz Šmartnega ob 5.55 uri, v Selo pa prispel ob 6.03 uri.

 

Prav tako je prišlo do spremembe pri popoldanskih odhodih iz Ljubljane. Zadnji popoldanski odhod iz Ljubljane v smeri Vodic (linija, ki ustavlja na vseh postajališčih) je zamaknjen na bolj rano uro,  iz Ljubljane odhaja zadnji avtobus ob 14.30 uri.

 

Linija 60 izkazuje od lanskega leta pa vse do danes kar 324% porast potovanj. V prihodnje upamo, da jo boste tudi dalje s pridom uporabljali in se zavzemali za to, da se bo razvijala skupaj z vami.

 

Povezava na objavo občine Vodice in vozni red.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.