Aktualno

Vozni redi med prazniki

Po odloku Vlade RS bodo mestni avtobusi vozili po aktualno objavljenem počitniškem vozem redu, ki velja od 26. 10. 2020 dalje. Od ponedeljka 28. 12. 2020 do četrtka 31. 12. 2020 bodo na linijah 6B, 19B in 19I veljali spremenjeni vozni redi in sicer zaradi prilagoditve prestopanj na in z medkrajevnih linij, ker bodo medkrajevni avtobusi obratovali po režimu novoletnih počitnic. Vozne rede za omenjene linije si lahko ogledate na spletni strani in sicer, ko izberete določeno linijo »zavihek v pripravi«. Dne 25. 12., 26. 12. 2020 ter 1. 1. in 2. 1. 2021 zaradi praznika avtobusi obratujejo po objavljenem nedeljskem voznem redu (mestni in medkrajevni). Med novoletnimi prazniki ob delavnikih medkrajevni avtobusi od 28. 12. 2020 do 31. 12. 2021 obratujejo po objavljenih voznih redih v času novoletnih šolskih počitnic. 

 

Hvala za razumevanje

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.