O družbi

XVII. zimska komunaliada Kranjska Gora 2019

LPP-jevci na zimskih komunalnih igrah v Kranjski Gori – ZIMKO 2019

Osnovni cilj zimsko športnega tekmovanja delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, druženje in utrjevanje medsebojnih odnosov na športnem področju, je bil dosežen. Tokratnih komunalnih iger se je udeležilo 338  tekmovalcev in 70 navijačev iz 29 podjetij iz vse Slovenije.
Slika udeležencev iger

Udeleženci so tekmovali v štirih uradno razpisanih disciplinah: veleslalomu, deskanju na snegu, teku na smučeh in sankanju v mešanih parih. Poleg tega so se udeleženci lahko pomerili tudi v družabnih igrah – najprej smo se po zasneženi strmini spustili s poki ali pležuhi, nato smo se imeli priložnost pomeriti v pikadu in nogometu z zorbi, na koncu pa še v vlečenju vrvi.

Slika udeležencev iger

Ekipa LPP-jevih tekmovalcev se je domov vrnila z dvema zmagama in enim drugim mestom:
Vinko Jereb – 1. mesto v veleslalomu moški nad 51 let
Damir Šabič – 1. mesto v teku na smučeh
Mojca Mohar – 2. mesto v deskanju na snegu
Pavel Seljak  –  4. mesto v veleslalomu
Miha Mandelj se je uvrstil na še vedno odlično 6. mesto v veleslalomu

Slika udeležencev iger

… še veliko vrhunskih uvrstitev naših tekmovalcev, ki so se odlično borili v prelepi in sončni Kranjski Gori.

Več kot le šport, predvsem gre za druženje, zabavo, povezovanje in spoznavanje pozitivnih in športno motiviranih prijateljev iz komunalnih dejavnosti širom Slovenije.

Slika udeležencev iger

Enkratno in nepozabno druženje… Hvala za odlično izpeljane in dobro organizirane igre.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate, seveda pa se zahvaljujemo tudi navijačem, da ste tekmovalce izpodbudili k tako dobrim rezultatom.

Zahvalna slika

Ogled videa - ZIMKO 2019

predsednik KD LPP
Milan Černigoj

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.