Aktualno

Začasna prekinitev izvajanja tehničnih pregledov

Na podlagi odloka, objavljenega v Uradnem listu RS 26/20, o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil ter dela tahografskih delavnic v Republiki Sloveniji, ki ga je izdala Vlada RS, bomo s 17. 3. 2020 prenehali z izvajanjem le-teh postopkov. Prepoved izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil ter dela tahografskih delavnic po odloku velja do 16. 4. 2020.

Veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem in izdajanjem ADR certifikatov za prevoz nevarnega blaga, se podaljša do 16. maja 2020, kar pomeni, da bodo lastniki vozil le-te lahko uporabljali v cestnem prometu, četudi jim bo v času med 17. marcem in 16. aprilom potekla veljavnost prometnega dovoljenja.

Odlok je bil sprejet z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa.
 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.