Aktualno

Začasna prepoved izvajanja tehničnih pregledov

Na podlagi Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil v Republiki Sloveniji, ki ga je 28. 3. 2021 izdala Vlada Republike Slovenije in je bil objavljen v UL RS 47/2, bomo 1. aprila 2021 začasno prenehali z izvajanjem nalog tehnične službe (postopki ugotavljanja skladnosti vozil), strokovne organizacije (postopki tehničnih pregledov vozil) in pooblaščene registracijske organizacije (postopki registracije vozil) s področja motornih vozil. Odlok velja do vključno 11. aprila 2021.  Veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil, ki poteče v obdobju največ 30 dni pred uveljavitvijo Odloka, do 11. aprila 2021, se podaljša do 9. maja 2021.

To pomeni, da bodo lastniki vozil le-ta lahko uporabljali v cestnem prometu, četudi jim bo v tem času, torej med 1. 4. in 11. 4. 2021, potekla veljavnost prometnega dovoljenja.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.