O družbi

Zaključna cestna dirka za Slovenski pokal VN Avtomojster

V Podsmreki se je že po tradiciji odvila zaključna cestna dirka za Slovenski pokal VN Avtomojster, podelili pa so tudi priznanja za Zlato kolo. Med amaterji smo imeli enega tekmovalca - Boris Beč, čeprav se mu tokrat noge niso vrtele najbolje. Ob koncu sezone se pozna utrujenost, hkrati je bila to tudi zadnja dirka v letošnji sezoni. V sezono 2017 pridemo v večjem številu in še močnejši. Vsem, ki so nam stali ob strani in nas spremljali se zahvaljujemo za iskreno podporo in dobre želje.

Športno kolesarski pozdrav.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.