O družbi

Zaključna prireditev kolesarskih akcij - 2018

Na zaključni prireditvi Petnajst let kolesarskih spodbud za Ljubljančane v okviru mestnega celoletnega spodbujevalnega programa »Razgibajmo Ljubljano« je Kolesarsko društvo LPP uspešno zaključilo kolesarske akcije za leto 2018.

slika kolesa

Prireditev je potekala na sedežu podjetja LPP v Ljubljani 23. 11. 2018. Nagrade smo podelili:

• sodelujočim v kolesarskih akcijah, ki so se uvrstili na prva tri mesta v štirih akcijah,
• pokale za največ odpeljanih akcij
• pokal za skupno zmago štirih kolesarskih akcij in
• spominske medalje vsem sodelujočim v kolesarskih akcijah.

slika odličij

Podelili smo tudi priznanje najmlajšemu sodelujočemu udeležencu, ki šteje komaj 5 let in uspešno kolesari s svojim dedkom.

slika predsednika društva

Po podelitvi priznanj smo začeli z žrebom glavne nagrade – gorskega kolesa Specialized – PITCH SPORT, kar je med našimi udeleženci kolesarskih akcij povzročilo največ vznemirjenja in nestrpnosti. Najprej smo začeli z žrebom praktičnih nagrad in stopnjevali napetost vse do konca, dokler naš mladi sodelujoči član ni izvlekel dobitnega kartončka. Po objavi srečnega izžrebanca so vsi prisotni pokazali, da so pravi kolesarski prijatelji in z aplavzom izkazali spoštovanje in podporo srečnežu, ki je prejel čudovito nagrado – gorsko kolo – naj mu odlično služi na njegovih osebnih podvigih.

Radi bi se najlepše zahvalili našim podpornikom, ki so nam pomagali izpeljati kolesarske akcije in prispevali praktične nagrade.

Hvala vsem prisotnim za odlično vzdušje in obilico dobre volje.

Program sofinancira Mestna Občina Ljubljana
Razgibajmo Ljubljano RLj
Ljubljanski potniški promet

 

FOTOGALERIJA KD LPP


Predsednik KD LPP
Milan Černigoj

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.