O družbi

Zaključna prireditev Ljubljanskih kolesarskih akcij 2018

Zaključna prireditev Petnajst let kolesarskih spodbud za Ljubljančane bo 23.11.2018 ob 17.oo uri na LPP d.o.o Tehnični pregledi. 
Vhod z ulice – Cesta Ljubljanske brigade, 1000 Ljubljana.


Za najbolj vztrajne smo pripravili kolajne, (prvi trije v štirih akcijah), vsi sodelujoči prejmejo spominske medalje kolesarskih akcij. Vsi udeleženci, ki ste pravilno izpolnili in oddali kartončke, pa boste z vsemi kartončki vključeni v žreb praktičnih nagrad. 
Žrebanje za glavno nagrado vseh pravilno izpolnjenih kartončkov je gorsko kolo – PITCH SPORT 27,5.
Priznanja bomo podelili tudi najštevilčnejši družini in družini z največ izpolnjenimi nalogami. 


Prevzem nagrade:
Pogoj za pridobitev nagrad je, da udeleženci soglašajo s pravili in so prisotni na samem žrebu oz. pri podelitvi nagrade. V kolikor izžrebani ni prisoten na žrebu in pri podelitvi, se žreba naprej, vse dokler se ne izžreba nagrajenec, ki je prisoten.

Nagrajenec mora za prevzem nagrade sporočiti davčno številko.
Organizator KD – LPP si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:
• nagrajenec ne izpolni pogojev za prevzem nagrade,
• se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre,
• nagrajenec ne posreduje zahtevanih podatkov (imena, priimka, naslova, datum rojstva ter davčne številke). 

Vse sodelujoče v kolesarskih akcijah, vas vljudno vabimo na zaključno prireditev.

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.