Aktualno

Zapeljite se na nogometno tekmo "Slovenija : Kolumbija" z LPP

V torek, 18. novembra 2014 bo od 16:00 ure do predvidoma 21:00 ure, zaradi prireditve v ŠRC Stožice, na VOJKOVI CESTI veljala posebna prometna ureditev:

Linije LPP bodo obratovale v skladu z ureditvijo prometa:

Linija 20: Vojkova, obračališče, Štukljeva (servisna cesta), Dunajska cesta, Baragova ulica, Vojkova cesta (redna trasa).

Linija št. 13: redna trasa.

Po končani prireditvi odpeljejo dodatni avtobusi na relacijah:

Linija 1: Vojkova – Bavarski dvor – Vižmarje - Brod

Linija 3: Vojkova – Bavarski dvor - Rudnik

Linija 5: Vojkova – Bavarski dvor – Podutik

Linija 6: Vojkova – Bavarski dvor - Dolgi most

Linija 7: Vojkova – Šmartinska – Nove Jarše

Linija 11:Vojkova – Bavarski dvor – Zalog

Zadnji odhodi avtobusov izpred ŠRC Stožice bodo 20 minut po končani prireditvi.

V času vseh večjih prireditev v Centru Stožice Javno podjetje Ljubljanski potniški promet za obiskovalce prireditev zagotavlja brezplačen prevoz z avtobusi tri ure pred začetkom prireditve ter do tri ure po končani prireditvi in sicer na vseh linijah LPP. Potniki morajo ob vstopu na avtobus pokazati vstopnico za prireditev, ki velja tudi kot brezplačna avtobusna vozovnica.

Več...

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.