Aktualno

Zapeljite se z linijo Ljubljana - Vodice tudi ob sobotah

Z novim šolskim letom bo integrirana linija 60 iz Ljubljane do Vodic obratovala tudi ob sobotah. Testno obdobje linije bo trajalo od 1. septembra do konca decembra 2013.

LPP bo po novem zagotovil občini Vodice dodatne sobotne odhode integrirane linije 60. Testno obdobje linije bo trajalo štiri mesece, vse do konca decembra 2013. Občina Vodice se je v sodelovanju z Ljubljanskim potniškim prometom odločila za to novost na osnovi ankete in rezultatov, ki so najboljši pokazatelj lokalnega interesa občanov občine Vodice. Kar 68 % anketiranih občanov in potnikov je izrazilo željo po uvedbi sobotne linije. Interes so izkazali predvsem zaposleni, ki hodijo ob sobotah v Ljubljano v službo, mlajši, ki si želijo med vikendi obiskati Ljubljano in okolico, se udeležiti prireditev in dogodkov, ter starejši, ki na ta način lažje uredijo vsakdanje opravke.

Odhodi iz postajališča »Selo« proti Ljubljani bodo od 1. septembra dalje vsako soboto ob 6.07, 8.52, 11.52, 14.12, iz Vodic pa ob 6.15, 9.00, 12.00 in 14.20. Avtobusi LPP bodo odpeljali iz Ljubljane v smeri Vodic in do končnega postajališča »Selo« ob 7.30, 10.10, 13.00 in 15.15. Izletniki, ki bodo linijo 60 uporabili zjutraj za potovanje v Vodice in bi se radi vrnili v Ljubljano popoldne, lahko uporabijo LPP linije iz Mengša (linija Brnik-Ljubljana) ali iz Medvod (linija 25).

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.