Aktualno

Zaradi izrednih razmer - spremenjeni vozni redi LPP

Spoštovani potniki,

 

obveščamo vas, da bodo zaradi zagotavljanja preventivnih ukrepov za preprečitev širjenja korona virusa in v skladu s priporočili ministrstva za zdravje RS ter NIJZ-ja, od ponedeljka, 16. marca 2020, do preklica

na linijah mestnega potniškega prometa veljali spremenjeni vozni redi (zimski - počitniški vozni redi). Z izjemo linij: 3G, 15, 24, 26 in 30, ki bodo obratovale po obstoječem voznem redu.

 

Sobotni in nedeljski vozni redi bodo ostali nespremenjeni.

 

Medkrajevni avtobusi LPP bodo od 16. marca 2020 do preklica obratovali po delavniških voznih redih.

Odhodi, ki se sicer izvajajo ob dnevih pouka, se v omenjenih dnevih ne bodo izvajali in so v voznih redih označeni z oznako Š.

Spremenjene vozne rede si lahko ogledate na povezavi: http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi, izbira linije, zavihek "v pripravi''.

Hvala za razumevanje.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.