O družbi

Zimske komunalne igre - ZIMKO 2019

Spoštovane sodelavke in sodelavci,

sporočamo vam, da bodo v soboto, 9. februarja 2019, v Kranjski Gori potekale zimske športne igre. Gre za XVII. tradicionalno ZIMSKO srečanje delavcev Komunalnega gospodarstva Slovenije, ki bo tokrat prvič organizirano v Kranjski Gori.

Zaposleni, ki bi se želeli prijaviti kot tekmovalec na posamezna športna tekmovanja, se morate najkasneje do 14. januarja prijaviti v pisarni št. 511, ob ponedeljkih in petkih od 8.00 do 12.00 ure, oziroma na tel: 041-382-809 (Milan Černigoj).

Za dodatna vprašanja ali, če se želite srečanja udeležiti kot navijač, morate svojo udeležbo sporočiti najkasneje do 14. januarja 2019, in sicer Milanu Černigoju na tel. 041/382-809 ali po elektronski pošti na naslov milan.cernigoj@lpp.si.

Vabljeni!

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.