Aplikacija Urbana na pametnem telefonu

Zakaj mi aplikacija Urbana javlja, da aplikacije ni mogoče registrirati v sistem?

Aplikacija vam javlja, da je ni mogoče registrirati v sistem, če ste že nameščeno aplikacijo odstranili iz telefona ali pa so se na telefonu pobrisali podatki o aplikaciji  (Npr. reset telefona na servisu, ponastavitev telefona na tovarniške nastavitve) in jo nato želeli ponovno namestiti na telefon. Navedeno je bilo vzpostavljeno zaradi onemogočenja zlorab oziroma zagotavljanja varnosti vaše aplikacije Urbana. Za ponovno vzpostavitev delovanja aplikacije posredujte e-pošto z ID aplikacije na e-naslov urbana.app@imovation.si.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.