O družbi

Arhiv novic

V Ljubljani sledimo novim tehnologijam s področja trajnostne mobilnosti

22. 09. 2022
Zazrti v prihodnost, smo v okviru Evropskega tedna mobilnosti v Ljubljani začeli s testiranjem mestnega avtobusa na vodik.

DAN BREZ AVTOMOBILA

20. 09. 2022
V sklopu Evropskega tedna mobilnosti bo v četrtek, 22. 9. 2022 uporaba mestnih in medkrajevnih avtobusov brezplačna.

Uvedba začasne linije 21Z (Ježica – Šmartno)

09. 09. 2022
Zaradi popolne zapore na delu Ceste vstaje smo začasno vzpostavili povezovalno linijo 21Z (Ježica - Šmartno).

Ukrajinski begunci

06. 09. 2022
Ukrajinski begunci potujejo z vozili javnega potniškega prometa brezplačno.

Storitev na klic: Grosupeljski Zapeljivci

06. 09. 2022
Dobra praksa, ki se je leta 2009 začela v Ljubljani se uspešno širi.

Spremenjeni vozni redi linij LPP

25. 08. 2022
S 1. septembrom 2022 pričnejo na linijah LPP veljati zimski vozni redi.

Strani

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.