Ceniki

Pri določitvi cene prevoza v mestnem in integriranem potniškem prometu si lahko pomagate s shemo območij LPP.  Obarvana območja predstavljajo območni sistem LPP. Za prevoz znotraj samo  enega območja, in sicer  ne glede na to, ali je to območje na shemi  označeno z 1, 2 ali 3,  se računa prevoz samo za prvo območje. Na primer za prevoz samo  znotraj občine Grosuplje velja cena prevoza za območje 1. Če iz Grosuplja potujemo v Ljubljano, pa velja  cena prevoza za  območje 3. Za informacijo o ceni prevoza za območja 1, 2 ali 3 si poglejte Cenik vozovnic v mestnem in integriranem potniškem prometu.

Pri določitvi cene prevoza v medkrajevnem prometu  se upošteva razdalja v kilometrih med vstopno in izstopno postajo. Na primer za prevoz od Ljubljane do Vrhnike, kjer je razdalja po shemi 21 kilometrov, se v Ceniku splošnih, upokojenskih, priložnostnih in količinskih vozovnic v drugem stolpcu (Razdalja v km) izbere vrstica, kjer je zapisana razdalja 21 – 25 in nato glede na tip vozovnice izbere določen stolpec s ceno vozovnice.

Preverite sheme linij >>

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.