Dodatne informacije za potnike

Kako si naložim aplikacijo

V iskalnik spletne trgovine Google Play vpišite ključno besedo »Urbana«.

Mobilno aplikacijo Urbana si lahko preko spletne trgovine Google Play namestite imetniki pametnih telefonov opremljenih s tehnologijo NFC in z operacijskim sistemom Android 4.4 ali več. Ne priporočamo uporabe na ne-tovarniških verzijah Android operacijskih sistemov. Mobilna aplikacija Urbana naložena na naprave z operacijskim sistemom Android 4.4. brez tehnologije HCE NFC omogoča uporabo storitve Urbana SMS parking ter ostale storitve informativne narave (sheme linij, načrtovanje poti …).

Ob namestitvi mobilne aplikacije morate uporabniki shraniti ID številko kartice in PIN (šestmestno varnostno kodo), ki se vam avtomatsko generirata ob prvi uporabi aplikacije. Na ta način boste ob menjavi mobilnega telefona na novega lahko prenesli tudi dobroimetje virtualne kartice Urbana, kar boste uredili v Potniškem centru LPP na Slovenski cesti 56 ali prek e-pošte urbana@lpp.si. Če ob menjavi telefona ne boste imeli ID številke ali PIN kode (varnostne kode), pred menjavo porabite dobroimetje na mobilni aplikaciji.

Prenos sredstev med fizično in virtualno kartico v mobilni aplikaciji Urbana ni mogoč.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.