Dodatne informacije za potnike

Postani okoljski detektiv

Igra Okoljski detektiv naj te sprosti med učenjem, med prijatelji, na splošno tedaj, ko imaš čas in se lahko malce prepustiš kreativnosti in zabavi.

Doma ali v študentu poiščite igralno kocko. Vsak igralec jo lahko vrže po dvakrat (v enem krogu).

Pod številom, ki ga vržeš, lahko najdeš v dokumentu "Vprašanja za pridobitev diplome Okoljski detektiv" tvoje vprašanje, na katerega odgovoriš. (3 vprašanja  - od 14 - 16 so preveč - za vsak slučaj, če je osvetljava preveč šibka ali če so vzpostavljeni pogoji, ki onemogočajo jasno dojemanje snovi...)

Če menijo so-igralci, da si na vprašanje pravilno odgovoril, dobiš eno točko. Kdor ima na koncu največ točk, zmaga!

Dodatna kreativna vprašanja skupaj z odgovori nam lako pošlješ na mail@lpp.si. Objavili jih bomo in zraven zapisali ime ustvarjalca. :) Če bodo vprašanja res izvirna, te častimo na kulsko LPP majčko "Ali te lahko zapeljem?" (dokler ne poidejo zaloge).

Skica igre

PS: Med dokumenti si lahko ogledaš tudi dokument "Primerjava stroškov osebno vozilo in LPP", da ne pozabiš s katerim prevoznim sredstvom se je ceneje voziti.:)

(Če igra več ljudi, lahko igro zlepiš v večji format. - Glej dokumenti "Igra Okoljski detektiv - za sestavit 1-4.del - tisk A4)

Datoteke
PDF icon Primerjava stroškov osebno vozilo in LPP [pdf | 46,5 KB]
PDF icon Vprašanja za pridobitev Diplome "Okoljski detektiv" [pdf | 533,6 KB]
PDF icon Igra Okoljski detektiv - pregledno [pdf | 2,9 MB]
PDF icon Igra Okoljski detektiv - za sestavit 1.del - tisk A4 [pdf | 3,2 MB]
PDF icon Igra Okoljski detektiv - za sestavit 2.del - tisk A4 [pdf | 3,2 MB]
PDF icon Igra Okoljski detektiv - za sestavit 3.del - tisk A4 [pdf | 3,2 MB]
PDF icon Igra Okoljski detektiv - za sestavit 4.del - tisk A4 [pdf | 3,2 MB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.