Dodatne informacije za potnike

Postani okoljski detektiv

Igra Okoljski detektiv naj te sprosti med učenjem, med prijatelji, na splošno tedaj, ko imaš čas in se lahko malce prepustiš kreativnosti in zabavi.

Doma ali v študentu poiščite igralno kocko. Vsak igralec jo lahko vrže po dvakrat (v enem krogu).

Pod številom, ki ga vržeš, lahko najdeš v dokumentu "Vprašanja za pridobitev diplome Okoljski detektiv" tvoje vprašanje, na katerega odgovoriš. (3 vprašanja  - od 14 - 16 so preveč - za vsak slučaj, če je osvetljava preveč šibka ali če so vzpostavljeni pogoji, ki onemogočajo jasno dojemanje snovi...)

Če menijo so-igralci, da si na vprašanje pravilno odgovoril, dobiš eno točko. Kdor ima na koncu največ točk, zmaga!

Dodatna kreativna vprašanja skupaj z odgovori nam lako pošlješ na mail@lpp.si. Objavili jih bomo in zraven zapisali ime ustvarjalca. :) Če bodo vprašanja res izvirna, te častimo na kulsko LPP majčko "Ali te lahko zapeljem?" (dokler ne poidejo zaloge).

PS: Med dokumenti si lahko ogledaš tudi dokument "Primerjava stroškov osebno vozilo in LPP", da ne pozabiš s katerim prevoznim sredstvom se je ceneje voziti.:)

(Če igra več ljudi, lahko igro zlepiš v večji format. - Glej dokumenti "Igra Okoljski detektiv - za sestavit 1-4.del - tisk A4)

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.