Dodatne informacije za potnike

Najemi vozilo

Avtobus

Avtobusi LPP nudijo visoko stopnjo udobja in varnosti pri potovanju. Vozila izpolnjujejo zahteve veljavnih predpisov, ki urejajo področje varnosti. Opremljena so s sistemom ABS, ASR, z varnostnimi pasovi ter sistemom, ki dovoljuje speljevanje le pri zaprtih vratih. Vzdrževanje avtobusov poteka redno v okviru stalnih služb za vzdrževanje in popravila gospodarskih vozil v podjetju LPP. Naši vozniki so izkušeni in se lahko na področju prevozov ponašajo z dolgoletnimi izkušnjami.

Kontakt

Igor Majnik

Z nami potujete v vozilih:

  1. MAN Lion's Coach, 51+1 sedežev, nudi prvorazredno potovalno udobje in je opremljen s klimo, radiom, mikrofonom, DVD-jem, videom in hladilnikom.
  2. MAN Lion's Regio C , 55+1 sedežev in je opremljen s klimo, radiom, mikrofonom, DVD-jem, videom in hladilnikom
  3. MAN UL 313, 56+1 sedežev
  4. Več tipov avtobusov z registriranimi stojišči za krajše prevoze (do 90 potnikov).

Avtobusi so opremljenih z varnostnimi pasovi in ustrezajo vsem zahtevanim standardom.

Kavalir

Vsem, ki težje hodijo, je dostop do vseh pomembnejših ciljev v mestni peš coni zagotovljen s petimi vozili na električni pogon, t.i. Kavalirji.

S Kavalirjem se lahko pelje do pet potnikov hkrati, vožnja pa je brezplačna. Zaradi njihove nizke hitrosti jih lahko ustavite med vožnjo.

V času okoli 1. novembra se Kavalirji preselijo na območje pokopališča Žale.

Naročila voženj

Odprti Kavalir: 031 666 331 ali 031 666 332.
Zaprti Kavalir: 031 666 299.

S Kavalirjem je potoval tudi Žiga Brdnik - Dnevnik.

Urnik voženj

Vse dni v letu, od 8.  do 20. ure

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.