Dodatne informacije za potnike

Najemi vozilo

Avtobusi LPP nudijo visoko stopnjo udobja in varnosti pri potovanju. Vozila izpolnjujejo zahteve veljavnih predpisov, ki urejajo področje varnosti. Opremljena so s sistemom ABS, ASR, z varnostnimi pasovi ter sistemom, ki dovoljuje speljevanje le pri zaprtih vratih. Vzdrževanje avtobusov poteka redno v okviru stalnih služb za vzdrževanje in popravila gospodarskih vozil v podjetju LPP. Naši vozniki so izkušeni in se lahko na področju prevozov ponašajo z dolgoletnimi izkušnjami.

Kontakt

Igor Majnik

Z nami potujete v vozilih:

  1. MAN Lion's Coach, 51+1 sedežev, nudi prvorazredno potovalno udobje in je opremljen s klimo, radiom, mikrofonom, DVD-jem, videom in hladilnikom.
  2. MAN Lion's Regio C , 55+1 sedežev in je opremljen s klimo, radiom, mikrofonom, DVD-jem, videom in hladilnikom
  3. MAN UL 313, 56+1 sedežev
  4. Več tipov avtobusov z registriranimi stojišči za krajše prevoze (do 90 potnikov).

Avtobusi so opremljenih z varnostnimi pasovi in ustrezajo vsem zahtevanim standardom.

Vsem, ki težje hodijo, je dostop do vseh pomembnejših ciljev v mestni peš coni zagotovljen s šestimi vozili na električni pogon, t.i. Kavalirji.

S Kavalirjem se lahko pelje do pet potnikov hkrati, vožnja pa je brezplačna. Zaradi njihove nizke hitrosti jih lahko ustavite med vožnjo.

V času okoli 1. novembra se Kavalirji preselijo na območje pokopališča Žale.

Naročila voženj

Odprti Kavalir: 031 666 331 ali 031 666 332.
Zaprti Kavalir: 031 666 299.

Urnik voženj

Vse dni v letu, od 6.  do 22. ure

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.