Dodatne informacije za potnike

Sheme linij

Mestni zemljevid mobilnosti (3,41 MB)

Medkrajevni zemljevid mobilnosti in območja potovanja (5,76 MB)

Zemljevid mobilnosti LPP si lahko preneste na pametni telefon. Ob prvem prenosu se zemljevid sam vstavi v »moje datoteke«, tako da ga lahko uporabljate brez ponovnih prenosov. Bodite pozorni na to, da morate ob spremembah linij zemljevid ponovno naložiti na telefon. Na zemljevidu desno spodaj bo zapisan datum, tako boste vedeli, ali ga je potrebno osvežiti ali ne.

Interaktivna shema linij LPP - interaktivna shema (klikni na desno stran miške in uporabi funkcijo ZOOM IN; use the function ZOOM IN on the right side of the mouse)

 

Datoteke
PDF icon Shema območij LPP_december 2022 [pdf | 2,6 MB]
PDF icon Shema dnevnih linij LPP marec 2023 [pdf | 2,6 MB]
PDF icon Shema nočnih linij LPP_november 2022 [pdf | 1,8 MB]
PDF icon Shema dnevnih linij LPP, fakultet in srednjih šol_januar 2020 [pdf | 1,6 MB]
PDF icon Shema dnevnih linij LPP z vrisanimi prodajnimi mesti Petrola, Mercatorja in urbanomatov_januar 2023 [pdf | 3 MB]
PDF icon Shema dnevnih linij LPP z vrisanimi pokopališči_januar 2023 [pdf | 2,9 MB]
PDF icon Medkrajevni zemljevid mobilnosti in območja potovanja [pdf | 5,8 MB]
PDF icon Mestni zemljevid mobilnosti [pdf | 3,4 MB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.