Dodatne informacije za potnike

Sheme linij

Mestni zemljevid mobilnosti (3,41 MB)

Medkrajevni zemljevid mobilnosti in območja potovanja (5,76 MB)

Zemljevid mobilnosti LPP si lahko preneste na pametni telefon. Ob prvem prenosu se zemljevid sam vstavi v »moje datoteke«, tako da ga lahko uporabljate brez ponovnih prenosov. Bodite pozorni na to, da morate ob spremembah linij zemljevid ponovno naložiti na telefon. Na zemljevidu desno spodaj bo zapisan datum, tako boste vedeli, ali ga je potrebno osvežiti ali ne.

Interaktivna shema linij LPP - interaktivna shema (klikni na desno stran miške in uporabi funkcijo ZOOM IN; use the function ZOOM IN on the right side of the mouse)

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.