O družbi

Oglaševanje na vozilih

Oglaševanje na avtobusih mestnega potniškega prometa in medkrajevnega potniškega prometa učinkovito nagovarja vaše ciljne skupine

Na izbiro vam nudimo več vrst oglaševanja:

  • oglaševanje na zunanjih površinah avtobusov mestnega potniškega prometa - Media Bus d.o.o.
  • oglaševanje na manjših notranjih površinah avtobusov mestnega potniškega prometa (obešanka, plakat, sedež, m2 površina, sampling) - Kontakt: robert.vidmar@lpp.si - Cenik
  • oglaševanje na površinah avtobusov medkrajevnega potniškega prometa - Kontakt: robert.vidmar@lpp.si - Cenik
  • snemanja na avtobusih - Kontakt: mojca.mohar@lpp.si

Notranjost

Prikaz oglaševalnega zaslona v avtobusu.

ZASLON – digitalni medij v avtobusih LPP

Največja mreža digitalnih zaslonov mestnih avtobusov v Sloveniji

Mreža digitalnih zaslonov v Ljubljani obsega 135 avtobusov in na 380 zaslonih omogoča doseg preko 200.000 unikatnih posameznikov na mesec ter dnevno nagovarja približno 71.000 posameznikov, ki redno uporabljajo javni prevoz v prestolnici. Povprečen potnik bo oglas videl kar 23-krat.

 

Digitalno oglaševanje v notranjosti avtobsua predstavlja edistven in sodoben medij, ki potrošnike dosega zunaj njihovega doma, na poti, v sproščenem okolju, kjer so mediju izpostavljeni dlje časa in zato predstavlja učinkovit način komuniciranja s potrošniki. Hkrati je to tudi medij, ki uporabnikom nudi aktualne informacije, prilagojene času in prostoru, kot so vreme, aktualne novice, šport, stanje na cestah, in podobno.

 

Prilagodljiv komunikacijski kanal omogoča učinkovit nagovor različnih demografskih skupin, (zaposleni, šolajoči, upokojenci, nezaposleni), ki dnevno ali občasno uporabljajo javni potniški promet.

 

Sodobna tehnologija mediju omogoča dinamično oglaševanje, kjer se vsebine lahko prilagajajo specifični lokaciji ali točno določenemu času, omogočena pa sta tudi interaktivnost in povezanost z mobilnimi napravami, ki predstavljata pomemben del sodobnega tržnega komuniciranja.

 

Logotip Zaslon

ZASLON

Media Bus d.o.o.
Breznikova 7A
1230 Domžale
Tel.: 01 724 57 65
www.zaslon.si
info@zaslon.si

Zunanjost

Primer polepitve zunanjosti avtobusa.

MEDIA BUS d.o.o. – medij v gibanju z mobilnim avditorijem

Podjetje Media Bus d.o.o. je največji in vodilni ponudnik zunanjega avtobusnega oglaševanja v Sloveniji.
Oglasna sporočila na avtobusih so prenesena direktno na ulico in zato konstantno izpostavljena novi publiki. Integrirana so v vsakdanja življenja potrošnikov in so med bolj opaznimi mediji v skupini zunanjega oglaševanja.

 

Komunicirajte z občinstvom s širokim spektrom oglasnih površin
Tržno - komunikacijske rešitve so primerne tako za pospeševanje in podporo prodaje, kot tudi za image kampanje.

 

Avtobus doseže potrošnike, ki jih drugi tradicionalni mediji ne morejo
Avtobusi so odlična dopolnitev tržno - komunikacijskem spletu, lahko učinkovito nastopajo tudi kot samostojen medij.

 

Avtobusi nudijo odlično pokritost in prilagodljivost oglaševalcem
Z avtobusi je zagotovljena nacionalna pokritost, lokalna pokritost, regije, predmestja, mesta in mestna središča.

 

Izpostavljenost in doseg kjer je pomembno!
Razvejanost mestnih prog avtobusu omogoča dostop do mesta nakupa, s čimer lahko vpliva na pred-nakupno odločitev potrošnika.

 

Logotip Mediabus

 

Media Bus, d.o.o.
Breznikova 7A, Prelog
1230 Domžale
Tel.: 01 724 44 08
www.mediabus.si
info@mediabus.si

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.