O družbi

Arhiv novic

14. 02. 2019
LPP-jevci na zimskih komunalnih igrah v Kranjski Gori – ZIMKO 2019
04. 01. 2019
Spoštovane sodelavke in sodelavci,
03. 12. 2018
V soboto 1. 12. 2018 smo pripravili druženje članov KD LPP in njihovih prijateljev.
25. 11. 2018
Na zaključni prireditvi Petnajst let kolesarskih spodbud za Ljubljančane v okviru mestnega celoletnega spodbujevalnega programa »...
20. 11. 2018
Za člane KD LPP, zaposlene v LPP in poslovne partnerje smo pripravili voden ogled praznično okrašene Ljubljane – VESELI DECEMBER...

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.