Kolesarsko popotovanje iz Primorske na Gorenjsko in Notranjsko

Dne 16. avgusta 2016 smo bili na ogledu, kako pripraviti izlet iz Nove Gorice preko Podbrda do Bohinjske Bistrice in naprej do Bleda in prestopa na Jesenicah do Ljubljane. Odhodi vlakov iz Nove Gorice ali Mosta na Soči preko Podbrda v Bohinjsko Bistrico - ( Bohinjsko jezero ) ali naprej do Bleda in Jesenic z prestopom do Ljubljane.
Možnosti za kolesa so še vedno zelo omejena saj na vlaku ni dovolj prostora za večje število koles, tako da v primeru zapolnitve v Novi Gorici lahko potem na Mostu na Soči samo spremljaš vlak saj ne moreš več z kolesom na vlak, izgubljene priložnosti za promocijo našega turizma.
Prijazni prometnik na postaji žal ne ve koliko kolesarjev je vstopilo v Novi Gorici kljub temu, da vlak pelje do Mosta okoli 30min. tako da kolesar pridno čaka na vlak in upa da ga vzamejo na vlak. To se ponavlja na vsaki postaji, med tednom imate nekaj več možnosti, da vstopite na vlak kot kolesar, ob vikendih pa je loterija.
V fotogaleriji je pot od Mosta na Soči - Bohinjske Bistrice - Bleda - Jesenic - Kranja do Ljubljane in postaja Logatec, kjer je možnost ogleda muzejskega vlaka.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.