Dodatne informacije za potnike

Delavnice LPP

Delavnice LPP (Služba za vzdrževanje vozil) kot svojo osnovno dejavnost izvajajo popravilo okvar na avtobusih LPP. Poleg osnovne dejavnosti delavnice LPP izvajajo servisiranje in popravila gospodarskih vozil tudi za zunanje naročnike. V Delavnicah LPP izvajamo kontrolo tahografov (tudi z mobilno delavnico) za kar imamo izdano odločbo Ministrstva za Infrastrukturo. Prav tako v okviru Delavnic LPP deluje pralnica avtobusov. Izkušnje, znanje in strokovno usposobljeno osebje so tisto vodilo pri vzdrževanju in servisiranju gospodarskih vozil, ki delavnicam LPP že več desetletij dajejo veljavo na trgu. Naše izkušnje so bogat vir znanja za vse, ki si želijo na področju strojne obdelave (brušenje gredi, valjev, ipd.) pridobiti kar največ informacij.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.