Dodatne informacije za potnike

Delavnice LPP

Delavnice LPP (Služba za vzdrževanje vozil) kot svojo osnovno dejavnost izvajajo popravilo okvar na avtobusih LPP. Poleg osnovne dejavnosti delavnice LPP izvajajo servisiranje in popravila gospodarskih vozil tudi za zunanje naročnike. V Delavnicah LPP izvajamo kontrolo tahografov (tudi z mobilno delavnico) za kar imamo izdano odločbo Ministrstva za Infrastrukturo. Prav tako v okviru Delavnic LPP deluje pralnica avtobusov. Izkušnje, znanje in strokovno usposobljeno osebje so tisto vodilo pri vzdrževanju in servisiranju gospodarskih vozil, ki delavnicam LPP že več desetletij dajejo veljavo na trgu. Naše izkušnje so bogat vir znanja za vse, ki si želijo na področju strojne obdelave (brušenje gredi, valjev, ipd.) pridobiti kar največ informacij.

 

TRADICIJA, KI ZAGOTAVLJA KAKOVOST IN ZAUPANJE

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.