Dodatne informacije za potnike

Rezervacije

Domači gostje

Ljubljanski potniški promet: vlakec.urban@lpp.si

Tel.: + 386 1 58 22 400 (med tednom vsak dan od 8. do 15. ure)

Tel.: + 386 31 433 000 (med tednom vsak dan od 15. do 19. ure, v soboto in nedeljo od 10. do 19. ure)

Tuji gostje

Turizem Ljubljana: TIC@visitljubljana.si

Tel.: +386 1 306 12 15

Skupine

Vlakec ima vlečno vozilo in dva vagona. V enem je 24 sedežev,v drugem je 28 sedežev. Skupinske rezervacije so možne za skupine do 28 potnikov. Za skupino od 15 do 28 potnikov priznamo 25-odstotni popust.

Individualni potniki lahko z vlakcem potujejo brez predhodne najave.

Vozilo je prilagojeno osebam z oviranostmi. Če potrebujete dostop za invalidske vozičke ali posebno pomoč, jo navedite ob rezervaciji.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.