Dodatne informacije za potnike

Rezervacije

Domači gostje

Ljubljanski potniški promet: vlakec.urban@lpp.si

Tel.: + 386 1 58 22 400 (med tednom vsak dan od 8. do 15. ure)

Tel.: + 386 31 433 000 (med tednom vsak dan od 15. do 19. ure, v soboto in nedeljo od 10. do 19. ure)

Tuji gostje

Turizem Ljubljana: TIC@visitljubljana.si

Tel.: +386 1 306 12 15

Skupine

Vlakec ima vlečno vozilo in dva vagona. V enem je 24 sedežev, v drugem je 28 sedežev. Skupinske rezervacije so možne za skupine do 28 potnikov. Za skupino od 15 do 28 potnikov priznamo 25-odstotni popust.

Individualni potniki lahko z vlakcem potujejo brez predhodne najave.

Vozilo je prilagojeno osebam z oviranostmi. Če potrebujete dostop za invalidske vozičke ali posebno pomoč, jo navedite ob rezervaciji.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.