Prevoz na klic na Škofljici

"Prevoz na klic" na Škofljici

V občini Škofljica je od danes do konca januarja 2020 občanom na voljo storitev »Prevoz na klic«, ki povezuje naselja okoli Škofljice s krajevnim središčem, iz katerega se lahko nato zapeljete z avtobusom LPP do Ljubljane in obratno.

Na spletnih straneh Občine Škofljica (www.skofljica.si) oziroma na tej povezavi si oglejte obstoječa postajališča. Označena so z modro ali zeleno ikono.

Ta, ki so označena z modro ikono avtobusa, označujejo obstoječa postajališča.

Ta, ki so označena z zeleno ikono in jih imenujemo "zelene točke prevoza na klic", označujejo dodatne točke primerne za vstop v in izstop iz EURBANOV, električnih osebnih vozil, s katerimi opravljamo storitev "Prevoz na klic".

Kako in kdaj lahko naročiš "Prevoz na klic?"

POKLIČITE 01 58 22 555

Prevoze na klic opravljamo med 9. in 12. uro ter med 16. in 22. uro. 

Najmanj dve uri pred potovanjem pokličite Prometno nadzorni center LPP na  01 58 22 555 in sporočite zahtevo za prevoz na klic predstavniku LPP, ki vam bo takoj podal povratno informacijo o možnosti prevoza ter potrditev prevoza v okviru danih možnosti.

VSTOPNO- IZSTOPNA TOČKA

Po klicu na LPP, počakajte na električno vozilo EURBAN na dogovorjeni točki vstopa in zapeljali vas bomo do najbližjega postajališča javnega potniškega prometa s frekventnim voznim redom (na primer: Škofljica žaga, Škofljica špica, Škofljica obračališče).

PLAČILO PREVOZA Z URBANO

"Prevoz na klic" na Škofljici je plačljiv z enotno mestno kartico Urbana po veljavnem ceniku vozovnic v mestnem in integriranem potniškem prometu Ljubljanskega potniškega prometa za prvo območje (1,30 eur) in omogoča prestopanje v roku 90 minut.

UPORABNIKI PREVOZA NA KLIC

"Prevozi na klic" so namenjeni uporabnikom naselij, kjer so povezave s potniškim prometom v določenih obdobjih manj frekventne oziroma uporabnikom naselij, ki nimajo javnega potniškega prometa.

_

EVROPSKI PROJEKT PREIPHERAL ACCESS - INTERREG SREDNJA EVROPA

Pilotni projekt »Prevoz na klic na Škofljici« je del evropskega projekta Peripheral Access, sofinanciranega s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj znotraj programa Interreg Srednja Evropa. Nosilca projekta sta Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR)  in Občina Škofljica. Trajanja projekta: od 2.12.2019 do 31.1.2020.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.