Darilni boni za električni vlakec Urban

Razveselite z darilnim bonom za ogled Ljubljane vaše znance in prijatelje! Popeljite jih na izlet, rojstni dan ali praznovanje obletnice...

Električni vlakec Urban, ki je skupaj s Kavalirjem osvojil srca Ljubljančanov in Ljubljančank ter turistov v naši prestolnici, ponuja neponovljiv ogled Ljubljane. Štartali boste pred Mestno hišo in si na poti ogledali Ljubljanski grad, Špico, se zapeljali mimo Botaničnega vrta in Plečnikove hiše, doživeli utrip na Kongresnem trgu, pred Parlamentom in Opero, ter se vračali v strogi center Ljubljane mimo prelepih secesijskih hiš - najbolj barvitega dela Ljubljane. Potovanje boste zaključili pri Tromostvoju, kjer je le še skok do nadaljnjih ogledov kulturnih in drugih znamenitosti. Prevzem srebnih darilnih bonov je po dogovoru pred odhodi vlakca ali skladno z vašimi željami - pišite nam na vlakec.urban@lpp.si.

Darilne bone je mogoče kupiti v Potniškem centru LPP na Slovenski c. 56 v Ljubljani (Bavarski dvor) in v TICU in STICU na Krekovem trgu in Adamič-Lundrovem nabrežju.

Cena darilnega bona je 8,00 eur in velja za eno osebo.

Več o popotovanju z vlakcem Urbanom.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.