O družbi.

 
O družbi
Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. skrbi za varen, zanesljiv in nemoten javni prevoz na območju celotne Mestne občine Ljubljana in v šestnajstih primestnih občinah.
 
 
Osebna izkaznica
Osnovni podatki družbe.
 
 
Poslanstvo in vizija
Prebivalcem ljubljanske urbane regije uspešno zagotavljamo cenovno ugoden, varen, zanesljiv, udoben javni prevoz in z njim povezane storitve.
 
 
Kako do nas
Želite do kateregakoli cilja v Ljubljani in okolici?
 
 
Kontakti in delovni čas
Kontaktna številka LPP za informacije potnikom je 01 582 2 582.
 
 
Javna naročila
Preverite aktualna javna naročila.
 
Javno zbiranje ponudb
Preverite aktualna javna zbiranja ponudb.
 
Zaposlimo
Trenutno je razpisano eno (1) delovno mesto.
 
Vozni park in statistični podatki
Avtobusi so opremljeni v skladu z najnovejšimi evropskimi standardi.
 
 
Novinarsko središče
Kontaktni podatki za novinarje.
 

Video vsebine

Vabljeni k ogledu video vsebin.
 
 

Planinsko društvo LPP

Preverite aktualne objave Planinskega društva LPP.
 

Katalog informacij javnega značaja

Preverite informacije javnega značaja.
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.