O družbi.
 
O družbi
Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. skrbi za varen, zanesljiv in nemoten javni prevoz na območju celotne Mestne občine Ljubljana in v šestnajstih primestnih občinah.
 
 
Osebna izkaznica
Osnovni podatki družbe.
 
 
Poslanstvo in vizija
Prebivalcem ljubljanske urbane regije uspešno zagotavljamo cenovno ugoden, varen, zanesljiv, udoben javni prevoz in z njim povezane storitve.
 
 
Kako do nas
Želite do kateregakoli cilja v Ljubljani in okolici?
 
 
Kontakti in delovni čas
Nova kontaktna številka LPP za informacije potnikom je od 1. 9. dalje 01 582 2 582.
 
 
Javna naročila
Preverite aktualna javna naročila.
 
Javno zbiranje ponudb
Preverite aktualna javna zbiranja ponudb.
 
Zaposlimo
Trenutno ni razpisanih prostih delovnih mest.
 
Vozni park in statistični podatki
Avtobusi so opremljeni v skladu z najnovejšimi evropskimi standardi.
 
 
Novinarsko središče
Kontaktni podatki za novinarje.
 
Video vsebine
Vabljeni k ogledu video vsebin.
 
 
Kolesarsko društvo LPP
Kolesarsko društvo LPP je sestavljeno iz tekmovalnega in rekreativnega dela članstva, družin in ostalih športnih navdušencev.
 
Planinsko društvo LPP
Preverite aktualne objave Planinskega društva LPP.
 
Katalog informacij javnega značaja
Preverite informacije javnega značaja.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.