O družbi

Vodstvo

Peter Horvat, direktor LPP d.o.o., je univerzitetni diplomiran inženir tehnologije prometa in je nastopil delovno mesto direktorja podjetja s 1.1.2011. V podjetju LPP je zaposlen že 24 let. Ima veliko tehtnih izkušenj in strokovnega vpogleda na področju prometa, zelo dobro pozna poslovanje podjetja in zaposlene. Na svoji karierni poti se je srečeval z mnogimi izzivi: zaznamovalo ga je pomembno obdobje na mestu vodje mestnega potniškega prometa in izkušnje na delovnem mestu izvršnega direktorja LPP d.o.o.

Petru Horvatu je pomembna prometna politika na področju MOL, kot tudi na področju Slovenije in Evrope, še posebej pa mu je poznana prometna ureditev in možnosti razvoja v mestnem potniškem prometu prestolnice Ljubljane, kjer je že postavil nove cilje za LPP d.o.o., tudi v okviru integriranega potniškega prometa z enotno vozovnico.

Ostali člani vodstva:

  • Andrej Osterman, svetovalec
  • mag. Damjan Kregar, vodja sektorja
  • Marko Kamnik, vodja sektorja


Peter Horvat - Foto: Blaž Pogačar

 


 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.