Dodatne informacije za potnike

Linija 22 na obvozu

Zaradi gradbenih del na delu Kajuhove ulice ima linija 22 v smeri Fužine od 10. 11. 2020 do predvidoma 30. 11. 2020 obvoz.

Obvozna trasa:

V smeri Fužine: Pokopališka ulica, Kavčičeva ulica, Kajuhova ulica (redna trasa). Ukinjeno je postajališče Šola Jarše.

V smeri Kamna Gorica: vozi po svoji redni trasi.

Avtobusi ustavljajo na vseh rednih postajališčih, ki se nahajajo na obvozni trasi.

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.