Dodatne informacije za potnike

Linije 19, 19I in 27 imajo obvoz

Zaradi popolne prometne zapore križišča Ižanske ceste in Jurčkove ceste imajo linije 19, 19I in 27 od ponedeljka, 29. 5. 2023, do predvidoma sobote, 10. 6. 2023 »OBVOZ«.

 Obvozna trasa:

  • Liniji 19 in 19I

Dolenjska cesta, Galjevica, Jurčkova cesta, Peruzzijeva ulica, Ižanska cesta in enako v obratni smeri. Začasno so ukinjena postajališča: Trnovo, Veliki štradon, Livada, Ilovica, Lahova pot, Iški most in Barje. Dodatna postajališča so na Ulici Galjevica za križiščem z Dolenjsko cesto v smeri Ig in na Peruzzijevi ulici pred križiščem z Ižansko cesto v obe smeri.

  • Linija 27

Dolenjska cesta, Galjevica, Jurčkova cesta in enako v obratni smeri. Začasno so ukinjena postajališča: Orlova, Ižanska in Galjevica. Dodatno postajališče v smeri NS Rudnik je na Ulici  Galjevica za križiščem z Dolenjsko cesto.  

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.