Dodatne informacije za potnike

Liniji 1 in 1B na obvozu

Zaradi popolne prometne zapore križišča Tržaške ceste in Jadranske ulice od četrtka, 6. 8. 2020 od 5. ure do zaključka gradbenih del, imata liniji 1 in 1B »OBVOZ«.

Obvozna trasa:

  • Slovenska cesta, Barjanska cesta, Cesta v Mestni log, redna trasa in enako v obratni smeri.

Avtobusi bodo ustavljali na vseh rednih postajališčih obvozne trase in na dodatnem postajališču na Cesti v Mestni log (za križiščem z Barjansko cesto).

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.