Dodatne informacije za potnike

Obvoz linije 9 in 16

Zaradi popolne prometne zapore na delu Opekarske ceste imata liniji 9 in 16 od ponedeljka, 12. 6. 2023, do predvidoma 30. 11. 2023 »OBVOZ«.

 Obvozna trasa:

  • Linija 9

Barjanska cesta, obračališče Barje P+R in enako v obratni smeri.

Avtobusi ustavljajo na dodatnem postajališču na Barjanski cesti v smeri Barje P+R.

Avtobusi ne ustavljajo na postajališču Murgle v smeri Barje P+R, Opekarska, Pot na Rakovo jelšo v obeh smereh.

  • Linija 16

Opekarska cesta, Kopačeva cesta, Barjanska cesta, Cesta dveh cesarjev in enako v obratni smeri.

Avtobusi ustavljajo na postajališčih obvozne trase: postajališče Opekarska, začasnem postajališču na Barjanski cesti v smeri Črni log in na postajališču Murgle v smeri Trnovo. Ne ustavljajo na postajališču Pot na Rakovo jelšo v obeh smereh.

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.