Dodatne informacije za potnike

Potujmo z LPP – okolju prijazno!

Navodila za igranje

Natisnite igro »Potujmo z LPP – okolju prijazno!« in jo namestite v razredu na vidno mesto.

Skica igre

Nato vsak dan preverite, koliko učencev v razredu se je prejšnji dan vsaj enkrat zapeljalo z avtobusom LPP.

Če ugotovite, da se je najmanj polovica razreda zapeljala z avtobusom LPP, lahko na zgibnem avtobusu, ki ste ga sestavili, pobarvate en krogec (za en dan) z zeleno barvo. Datumi so vpisani.

Ostale dni (krogce), ko vam ni uspelo doseči zahtevanega rezultata, pobarvajte z rdečo.

Ko boste zbrali najmanj 90 dni zeleno pobarvanih krogcev, pošljite igro »Potujmo z LPP – okolju prijazno!« na sedež podjetja LPP, Celovška 160, 1000 Ljubljana in nagradili vas bomo.

Datoteke
PDF icon Potujmo z LPP – okolju prijazno! [pdf | 327,2 KB]
PDF icon Potujmo z LPP – okolju prijazno! (5 x A4) [pdf | 372 KB]
PDF icon Potujmo z LPP – okolju prijazno! (A3) [pdf | 387,6 KB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.