Dodatne informacije za potnike

Sprehodi se z nami

Igrica "Sprehodi se z nami" ima podobna pravila kot Človek ne jezi se. Igra lahko sedem igralcev, ki mečejo kocko in potujejo v smeri urinega kazalca, istočasno pa rešujejo zanimive naloge.

Doma ali v šoli poiščite igralno kocko, izrežite žetončke oziroma poiščite kakršenkoli drugi predmet, s katerim lahko potujete po podjetjih, nato natisnite in sestavite (zlepite) igrico. 

Če so vam metanbusi, Kavalir, BicikeLJ in Urbana v Ljubljani pri srcu, vam bo tudi ta igrica.

Podrobna navodila in opisi nalog so v igrici.

Navodila za tisk

Izbirajte med različnimi formati igrice:

Ne pozabite: Črno-bela igrica  je ekološko bolj sprejemljiva, saj tiskalnik porabi manj barve.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.