Dodatne informacije za potnike

Sprehodi se z nami

Igrica "Sprehodi se z nami" ima podobna pravila kot Človek ne jezi se. Igra lahko sedem igralcev, ki mečejo kocko in potujejo v smeri urinega kazalca, istočasno pa rešujejo zanimive naloge.

Doma ali v šoli poiščite igralno kocko, izrežite žetončke oziroma poiščite kakršenkoli drugi predmet, s katerim lahko potujete po podjetjih, nato natisnite in sestavite (zlepite) igrico. 

Če so vam metanbusi, Kavalir, BicikeLJ in Urbana v Ljubljani pri srcu, vam bo tudi ta igrica.

Podrobna navodila in opisi nalog so v igrici.

Skica igre

Navodila za tisk

Izbirajte med različnimi formati igrice:

Ne pozabite: Črno-bela igrica  je ekološko bolj sprejemljiva, saj tiskalnik porabi manj barve.

Datoteke
PDF icon IGRICA BARVNA A3 Sprehodi se z nami [pdf | 1,2 MB]
PDF icon ŽETONČKI BARVNI A3 Sprehodi se z nami [pdf | 926,1 KB]
PDF icon IGRICA ČB A3 Sprehodi se z nami [pdf | 1,2 MB]
PDF icon ŽETONČKI ČB A3 Sprehodi se z nami [pdf | 919,4 KB]
PDF icon IGRICA ČB VELIK FORMAT Sprehodi se z nami - osem listov A4 - za natisnit in sestavit ter zlepit [pdf | 2,2 MB]
PDF icon ŽETONČKI ČB VELIK FORMAT Sprehodi se z nami [pdf | 931,9 KB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.